lørdag 23. oktober 2010

Trysil okt. 2010

Ser veldig fornøyd ut :)

Fint terreng på Trysil

Reklame for Hansa

Godt vatn

Schnappiskapet

Her står lille jenta stand.... i en busk :O

Slapper av etter en lang jaktdag

Såååå sliten.... Godt med hvilepose, og helt nødvendig!

Marius skulle vært rakettforsker. For et triks å grille pølse i ovnen!

Den som venter på noe godt....



Da har vi vært i Trysil også. Veldig god erfaring for oss som var med. Deltakerne var Marius, Morten og Tira. Sist nevnte hadde løpetid, så ho suste litt og besøkte ofte en annen planet enn den planeten hundeførerne var på.

Vi leide ei lita jaktbu i et område som heter Gjeddebu. Kjempefint der. Lå 10 meter fra et vann der det vaket hele tida! Skulle hatt med fiskestangen også...

Vi så fugl hver dag, og ikke rent lite heller. Det fløy opp hele tida. Hadde vi gått i 30 minutter uten å se fugl, kjedet vi oss. Det er luksus det. Problemet var at fuglen fløy opp på 100 meter avstand. Ikke dumme de fuglene i Trysil. Var nok litt feil tidspunkt for oss. De trykker mer tidlig i jakta og litt senere. I tilegg hadde vi en hund som hadde store konsentrasjonsproblemer. Vi må nok skylde på løpetida. Men uansett uten løpetid ville nok Tira ha hatt problemer med å få fuglen til å trykke her. Den har nok uansett ville lettet for tidlig, men kanskje vi kunne klart å komme oss litt nærmere.

Uansett så var dette en fantastisk tur med kjempefint vær og nydelig schnappi! Mye tyder på at dette området blir leid ut til Schnappi jaktlag igjen til neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar